Flamencoa

maanantai 1. toukokuuta 2017

Feriaviikko... ja sen kunniaksi "kuvauspäivä".


Espanja on tunnettu upeista ferioista, joita vietetään ympäri maata. Vuoden feria "kierros" Andalusiassa alkaa aina Sevillasta, jossa ferioita vietetään vuosittain kokonainen viikko tasan 2 viikkoa pääsiäisen jälkeen. Se on nyt.

Tyypillisesti naiset pukeutuvat flamenco-pukuihinsa ja näin teemme myös minä tyttäreni kanssa. Ferioihin kuuluu myös hevoset ja vaikka en sinne lähdekkään Ezónin kanssa, halusin muutamia kuvia muistoksi täällä kotona. Pukuni on ommellut ja siinä olevat kukat maalannut rakas anoppini.

Ezónia jännitti melkoisesti kun nousin mekko päällä selkään ja etenkin kun istuin jalat samalla puolella...jännitys näkyy kuvistakin, mutta tuli myös aika hienoja otoksia.


Mitä pidätte? En viitsinyt kiusata Ezónia enempää, joten en juurikaan ratsastanut vaan kiusattiin hetki paikallaan ja lopetettiin. Ilman ryntäyksiä selvittiin vaikka puku, viuhka ja kolisevat rannerenkaat jännittikin...

Ps. Huomaatteko miten upean sporttinen tuosta mammutista on kuoriutunut?

4 kommenttia

 1. Vau! Upeita kuvia!

  Hieman jännittynyt Ezon toki on mutta luottamus sinuun antaa rohkeutta hyväksyä uudet, oudot asiat ja pysyä tilanteessa. Tuossa toisessa kuvassa näkyy hyvin miten paljon Ezon on muuttunut - ihana, kaunis, komea hevonen!

  Aurinkoisia päiviä toukokuuhunne!
  Maarit L. :-)

  PS. Meillä vappuaaton ratsastukseen kuului sadetta, räntää ja rakeita - onneksi suhteellisen lyhyissä pätkissä. Maneesiin menimme kuitenkin ravailemaan ja laukkailemaan ja sieltä ulos tullessamme taivas oli sininen ja aurinko hymyili. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 sun mukavat kommentit ilahduttavat aina. Ezon on tosiaan komistunut valtavasti, vaikka on se aina ollut upea.

   Maneesi on Suomessa kyllä luksusta ja pian sielläkin ilmat hellii varmasti :) Meillä on nyt taas aurinkoista, mutta viime viikolla satoi vettä kaatamalla. Kevät on tämmöistä epävakaata. Mukavaa toukokuuta myös sinulle :)

   Poista
 2. Upea mekko ja upea hevonen! :)

  VastaaPoista

Huom! Tarkastan kommentit ennen julkaisua!

Instagram

© Doma Natural - Yhdessä Oppien. Design by Fearne.